Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nda Devir Teslim Töreni
Ekleme Tarihi :12.01.2022 18:27 Güncelleme Tarihi: 12.01.2022 18:27 Görüntüleme Sayısı :2004

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nda, “Dekanlık” görevi devir teslim töreni düzenlendi.
 
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un uhdesinde devam eden Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevine, YükseköÄŸretim Kurulu BaÅŸkanlığı tarafından, Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker atandı. 

Fen Edebiyat Fakültesi’ndeki Devir Teslim Törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp, Genel Sekreter Recep Åžen, Ä°lahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Tutar, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Arıkan, Fen Edebiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel ve Fen Edebiyat Fakültesi Sekreteri Ömer Kanat katıldı. 

Törende Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun uhdesinde devam eden Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevi, Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker’e devredildi. 

Törende konuÅŸan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Tecrübesine, bilgi birikimine inandığım Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker, Üniversitemizin güzide ve köklü bir fakültesi olan Fen Edebiyat Fakültesi’nde, öÄŸretim elemanlarımız, idari çalışanlarımız ve öÄŸrencilerimizle birlikte daha güzel ve daha iyi iÅŸlere imza atacağını düÅŸünüyorum. Bu vesileyle kendisine görevinde baÅŸarılar diliyorum.” dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker ise Fen Edebiyat Fakültemizi daha güzel  noktalara taşımak için akademik ve idari çalışanlarımızla birlikte dayanışma içerisinde çalışacağız.” diye konuÅŸtu. 

Törende konuÅŸmaların ardından, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a çiçek takdim etti. Rektörümüz ise Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker’e çiçek takdim ederek görevinde baÅŸarılar diledi. 

Tören hatıra fotoÄŸrafı çekilmesi ile sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema