Rektörümüzden Macaristan Ankara Büyükelçisi’ne Ziyaret
Ekleme Tarihi :17.11.2021 13:04 Güncelleme Tarihi: 17.11.2021 13:04 Görüntüleme Sayısı :850

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’i makamında ziyaret etti.

Türkiye ve Macaristan'ın tarihten gelen güçlü baÄŸlar ve kültürel yakınlık ile köklü bir geçmiÅŸe sahip iki dost ülke olduÄŸunun ifade edildiÄŸi ziyarette; Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile Macaristan’daki üniversiteler arasında yapılabilecek eÄŸitim,  araÅŸtırma  iÅŸbirlikleri ile karşılıklı desteklerin geliÅŸtirilmesinin önemli etkilerinin olacağı ve bu ziyaretin de bu baÄŸlamda yeni baÅŸlangıçlar oluÅŸturacağı  noktasında fikir birliÄŸine varıldı.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliÄŸi dolayısıyla Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’e teÅŸekkür ederek hediye  takdim etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema