Tenis Kursunu Başarıyla Bitiren Kursiyerlere Sertifika Verildi
Ekleme Tarihi :15.11.2021 15:43 Güncelleme Tarihi: 15.11.2021 15:43 Görüntüleme Sayısı :876

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) tarafından düzenlenen Temel Tenis Kursu'nu başarıyla bitiren 18 kursiyere sertifika verildi.

Sertifika törenine Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Alper Kaplan, OKÜSEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Fuat Bozok, Kurs Eğitmeni ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İsmail Dehri, kursiyerler ile kursiyerlerin aileleri katıldı.

Kursu bitiren tüm kursiyerleri kutlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, kursiyerlere sertifikaları ile beraber hediye de takdim etti.

Kurs Eğitmeni ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İsmail Dehri, kursun yetişkinler ve çocuklar olmak üzere iki katagoride yapıldığını ve tenis kurslarının devam edeceğini söyledi.

Program sonunda Üniversitemiz  çilek serasını da ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun burada yetkililerden bilgi aldı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema