Üniversitemizde İklim Değişikliği Çalıştayı Düzenlendi
Ekleme Tarihi :03.11.2021 15:52 Güncelleme Tarihi: 03.11.2021 15:52 Görüntüleme Sayısı :1000

Üniversitemizde “Umudun 98 Yüzü Projesi” kapsamında iklim değişikliği sorunsalı üzerine çalıştay Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfisinde gerçekleştirildi.

Çalıştay İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’ nun moderatörlügünde düzenlendi.

Çalıştaya Türkiye ve yurtdışından akademisyenlerin ve öğrencilerin yanı sıra,  İtalya Lazio Bölgesi Milletvekili Domenico Belli ve Portekiz Sondar CEO’ su Carlos Pedro Ferreira da çevrim içi olarak katıldı.

Çalıştayda "Umudun 98 Yüzü Projesi"nin tanıtım sunumunu gerçekleştiren Hasan Şahin Ceylan, geleceğimizi oluşturan gençlerin konuya duyarlı olmaları hususunda bilgiler verdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema