Üniversitemiz Rektörü, Gaziantep Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :21.10.2021 17:29 Güncelleme Tarihi: 21.10.2021 17:29 Görüntüleme Sayısı :2395

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette;  iki üniversite arasında akademik faaliyetlerin arttırılması, geliştirilecek projeler ve iş birliklerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a Gaziantep Üniversitesi ziyaretinde,  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema