Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Açılışı Kapsamında Yürüyüş Düzenlendi
Ekleme Tarihi :14.10.2021 15:40 Güncelleme Tarihi: 14.10.2021 15:40 Görüntüleme Sayısı :1309

2021-2022 Akademik Yılı Açılış YürüyüÅŸü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp,  Üniversitemiz akademik ve idari personelin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda baÅŸlayan yürüyüÅŸ, Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Atatürk Anıtı’na Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un çelenk sunmasının ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm ÅŸehitler için saygı duruÅŸunda bulunuldu ve ardından Ä°stiklal Marşı okundu.

Törenin devamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, tören alanında Üniversitemiz Åžeref Defteri’ni imzaladı.

Åžeref defterine yazdığı mesajda; Kadim ÅŸehir Osmaniye’nin sosyal kültürel ve ekonomik geliÅŸimine 14 yaşında genç bir Üniversite olarak katkı saÄŸlamaya devam edeceklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bilimi önceleyen, maddi ve manevi deÄŸerleri koruyan, yaÅŸatan ve bu deÄŸerlere sahip çıkan, çaÄŸdaÅŸ, bilinçli, çalışma azmi yüksek, çok yönlü bilim insanları olarak ülkemize ve dünyaya katkı sunmak adına çok çalışacağız. Ülkemiz ve milletimiz için bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da üzerimize düÅŸen her türlü görevi büyük bir sorumlulukla yapmaya devam edeceÄŸiz. Bugün attığımız saÄŸlam ve güçlü adımlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiÄŸi gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için ve bir bütün olarak 2023 hedeflerimizi, 2053 ve 2071 vizyonumuzla önümüzdeki parlak geleceÄŸe doÄŸru taşımak için büyük bir gayretle çalışacağız.” Ä°fadelerini kullandı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema