VIRAGO Eğitimi Bükreş’te Yapıldı
Ekleme Tarihi :13.10.2021 16:03 Güncelleme Tarihi: 13.10.2021 16:03 Görüntüleme Sayısı :1017

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlileri Adile Bozkurt, Edanur Tar ve Esra Ünal ile Ebelik Bölümü Araştırma Görevlisi Cansu Ağralı’nın katıldığı, Türkiye proje koordinatörlüğünü Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nun yürüttüğü ‘‘VIRAGO (Youth Agenda 2027 - Empowered Young Women for Sense of Active Citizenship and European values’’ proje kapsamında gerçekleştirilen eğitim 06 Ekim 2021/ 08 Ekim 2021 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş kentinde gerçekleştirildi.

Proje kapsamında 18-29 yaş arası genç kadınların vatandaşlık bilinci ve liderlik özellikleri ile ilgili konuda çeşitli etkinlikler düzenlenirken, eğitici, öğretici, geliştirici ve yarar sağlayıcı bu projenin İspanya, İtalya ve Bulgaristan da gerçekleşecek toplantılarına da Üniversitemizden çeşitli katılımcıların katılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra projenin Türkiye oturumuna ilerleyen tarihlerde Üniversitemizin ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema