Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Çukurova Üniversitesi  2021-2022 Akademik Yılı Törenine Katıldı
Ekleme Tarihi :13.10.2021 00:57 Güncelleme Tarihi: 13.10.2021 00:57 Görüntüleme Sayısı :1187

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Çukurova Üniversitesi'nin  2021-2022 Akademik Yılı Törenine katıldı.

Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde düzenlenen 2021-2022 akademik yılı açılış törenine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yükseköğretim Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Adana Valisi Süleyman Elban, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,  Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay ve çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Çukurova Üniversitesi'nin  2021-2022 akademik yılı törenine müzik dinletisiyle devam edildi.

Törenin devamında  Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Adana Valisi Süleyman Elban ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yükseköğretim Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç birer konuşma yaptı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema