Rektörümüz Prof. Dr.  Turgay Uzun YÖK'te Rektörler  Toplantısına Katıldı
Ekleme Tarihi :27.08.2021 08:33 Güncelleme Tarihi: 27.08.2021 08:33 Görüntüleme Sayısı :991
YükseköÄŸretim Kurulu BaÅŸkanı Prof. Dr. Erol Özvar baÅŸkanlığında gerçekleÅŸen toplantıya;  YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve tüm Üniversite Rektörleri  katıldı.

Ankara'da  gerçekleÅŸen toplantıda;  2021-2022 eÄŸitim-ögretim yılında üniversitelerde  uygulanacak  yüz yüze eÄŸitimin esasları, YükseköÄŸretim Kurulu'nun geleceÄŸe dair yeni vizyonu , 
üniversitelerden istihdamı özel bir odak haline getirmeleri beklentisi,  yükseköÄŸretim kurumları tarafından salgının kontrolünde sadece eÄŸitim yönünden deÄŸil faaliyet alanlarına göre de risklerin belirlenmesi ve buna göre önlemler alınması, farklı programlar ve uygulamalar için farklı tedbirlerin hayata geçirilmesi,  kampüs ve yurtlardaki Covid-19 önlemleri, üniversitelerin salgınla mücadelede Ar-Ge çalışmalarına hız vermesi gerekliliÄŸi gibi konu baÅŸlıkları görüÅŸüldü. 

YÖK BaÅŸkanı Erol Özvar'ın konuÅŸmasının ardından toplantı “soru ve temenni" bölümüyle devam etti. Toplantıya katılan çok sayıda Üniversite Rektörü söz alarak, YÖK BaÅŸkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a soru, görüÅŸ ve temennilerini iletti.

Yaklaşık iki saat süren toplantı YÖK BaÅŸkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile Üniversite Rektörlerinin hatıra  fotoÄŸrafı çektirmesi ile sona erdi.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema