Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Radyo 80 Canlı Yayınına Katıldı
Ekleme Tarihi :20.08.2021 14:00 Güncelleme Tarihi: 20.08.2021 14:00 Görüntüleme Sayısı :1133
Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Osmaniye’nin yerel  radyolarından Radyo 80’de canlı yayına katıldı.

Programda Fen Bilimleri Enstitüsü’nün misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler aktaran Doç. Dr. Bülent Yanıktepe “Enstitü bünyesinde kaç lisansüstü program bulunmaktadır? Bu programlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Yüksek lisans ve doktora programları hakkında kısa bilgilendirme verebilir misiniz? Yüksek lisans ve doktora programları hakkında kısa bilgilendirme verebilir misiniz? ÖÄŸrenci sayıları hakkında bilgilendirir misiniz? ÖÄŸrenciler neden OKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü'nü istemeli?” gibi soruların cevaplarını dinleyicilerle paylaÅŸtı. 

Küresel yaÅŸanan rekabet doÄŸrultusunda bilimsel geliÅŸmelerle birlikte deÄŸiÅŸen, modern ve teknolojik hayatta rol almak ve alanında yetkinlik kazanmak isteyen tüm öÄŸrencileri OKÜ’ye davet eden Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, programın sonunda canlı yayın fırsatı verdikleri için program sunucusu Åžükrü Tozluklu’ya, teÅŸekkür etti.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema