Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Kadın Kolları’ndan Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :02.07.2021 19:00 Güncelleme Tarihi: 02.07.2021 19:00 Görüntüleme Sayısı :1196

Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Kadın Kolları’ndan Asena Boran, Saliha Demir, Şeyda Özlem Cihan, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr.  Ümmügülsüm Candeğer ve Üniversitemiz Sendika Temsilcisi Şube Müdürü M. Fatih Gizlice, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette bir süre sohbette bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, konuklarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a hayırlı olsun dileğini ileten Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Kadın Kolları Üyesi olan Saliha Demir  yazdığı kitabını  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a takdim etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema