Türk Tarihinin Çağları Başlıklı Söyleşi Düzenlendi
Ekleme Tarihi :01.07.2021 16:41 Güncelleme Tarihi: 01.07.2021 16:41 Görüntüleme Sayısı :971

Türk Tarihinin Çağları başlıklı söyleşi Üniversitemiz resmi Instagram hesabından canlı olarak yapıldı.

Söyleşinin konuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Konuralp Ercilasun olurken söyleşinin yönlendiricisi Üniversitemiz Tarih Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Mustafa Gazel oldu.

Üniversitemiz Tarih Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Mustafa Gazel söyleşiye, söyleşinin konuğu olan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Konuralp Ercilasun’un özgeçmişini okuyarak başladı.
Daha sonra Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Konuralp Ercilasun, Türklüğün Arkeolojik Çağı, Bozkır Çağı, Erken İslam Çağı, Büyük Hanedanlar Çağı, Modernleşme ve Cumhuriyetler Çağı’ndan bahsederek bilgiler verdi.

Söyleşi katılımcıların sorularının cevaplanması ile sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema