Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :30.06.2021 19:43 Güncelleme Tarihi: 30.06.2021 19:43 Görüntüleme Sayısı :1265

Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Şubesi ve Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Osmaniye Şubesi’nden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyaret.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Şubesinden Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım ve Şube Teşkilat Komisyonundan Hasan Dinç, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Osmaniye Şubesinden Yasin Didin bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Şubesinden Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım ve Şube Teşkilat Komisyonundan Hasan Dinç, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Osmaniye Şubesinden Yasin Didin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a hediye takdim etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyaretleri dolayısıyla konuklarına  teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema