Üniversitemiz İle Türkiye İş Bankası Arasında Protokol İmzalandı
Ekleme Tarihi :30.06.2021 15:52 Güncelleme Tarihi: 30.06.2021 15:52 Görüntüleme Sayısı :2841

Üniversitemiz İle Türkiye İş Bankası Arasında Protokol İmzalandı

Üniversitemiz, 5 yıllık süre boyunca maaş, ek ders, yolluk gibi özlük ödemelerine ilişkin olarak Türkiye İş Bankası ile protokol imzaladı.

Üniversitemiz ile Türkiye İş Bankası arasında maaş, ek ders, yolluk gibi özlük ödemelerine ilişkin banka maaş promosyonu anlaşması imzalandı. Açık arttırma usulü ile yapılan ihalede en yüksek teklifi Türkiye İş Bankası Osmaniye Şubesi’nin vermesi üzerine imzalanan protokolün töreni, Rektörlük makamında gerçekleşti. Protokol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile Türkiye İş Bankası Osmaniye Şube Müdürü Fuat Demircan ve İkinci Müdür Nazan Kömürcü tarafından imzalandı.

Protokol törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mustafa Sadıkoğlu, Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Müzeyyen Akça, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Samet EVCİ, Üniversitemiz Yetkili Sendika Temsilcisi, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Fatih Mehmet Gizlice katıldı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema