COVID-19 Salgını Sonrasında Kamu Yönetiminin Geleceği Başlıklı Söyleşi Düzenlendi
Ekleme Tarihi :22.06.2021 15:35 Güncelleme Tarihi: 22.06.2021 15:35 Görüntüleme Sayısı :950

COVID-19 Salgını Sonrasında Kamu Yönetiminin Geleceği başlıklı söyleşi Üniversitemiz resmi Instagram hesabından canlı olarak yapıldı.

Düzenlenen söyleşinin konuğu Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Yıldız olurken, söyleşinin yönlendiriciliğini Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhanettin Coşkun yaptı.

Söyleşide Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Yıldız, Covid-19 krizine bağlı olarak krizin tetikleyicileri, kamu yönetiminde dünya üzerinde görülen değişimler, dijital dönüşüm ve makro/mikro eğilimler ve yönetimde esneklik hakkında bilgiler verdi.

Söyleşi sonunda Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhanettin Coşkun katkılarından Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Yıldız’a teşekkür etti.

Söyleşinin tekrarı Üniversitemiz resmi Instagram hesabı @osmaniyekorkutatauni  üzerinden yayınlanmaktadır.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema