MOBBİNG Başlıklı Söyleşi Düzenledi
Ekleme Tarihi :17.06.2021 17:46 Güncelleme Tarihi: 17.06.2021 17:46 Görüntüleme Sayısı :1275

MOBBİNG başlıklı söyleşi Üniversitemiz resmi instagram sayfası üzerinden yapıldı.

Söyleşinin yönlendiriciliğini Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Şenay Atam yaparken, söyleşiye konuk olarak Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezi'nden Psikolog Erdal Demirci katıldı.

Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezi'nden Psikolog Erdal Demirci söyleşide “Mobbing nedir? Mobbing yapan kişilerin ortak özellikleri nelerdir? Mobbinge herkes hedef olabilir mi ya da belirli bir cinsiyete veya özelliğe sahip olmak mobbinge maruz kalma açısından bir dezavantaj mıdır? Genel olarak mobbingle baş etme yöntemleri nelerdir? Kişisel olarak mobbingle nasıl mücadele edebiliriz?” sorularına yanıtlar verdi.

Söyleşinin tekrarı Üniversitemiz resmi Instagram hesabı @osmaniyekorkutatauni  üzerinden yayınlanmaktadır.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema