OKÜ Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Coşkuyla Gerçekleştirildi
Ekleme Tarihi :23.10.2024 15:15 Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 15:15 Görüntüleme Sayısı :127

Üniversitemiz, 22-23 Ekim 2024 tarihlerinde Karacaoğlan Yerleşkesi Şenlik Alanı’nda ‘’Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’’ düzenledi. Etkinlik kapsamında, üniversitemizin çeşitli öğrenci toplulukları stant açarak faaliyetlerini tanıttı ve yeni üye kayıtları aldı.

Öğrencilerimiz tanıtım günleri boyunca, farklı alanlarda aktif olan topluluklar hakkında bilgi edinme ve topluluklara katılma fırsatı buldu. Müzik dinletisi eşliğinde geçen etkinlik, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun da etkinliğe katılarak stantları ziyaret etti ve topluluk üyeleriyle sohbet etti. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrenci topluluklarının üniversite yaşamındaki önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin sosyal ve kültürel gelişime katkı sağladığını belirtti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema