Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un Katılımıyla Çiçek Dikim Etkinliği Düzenlendi
Ekleme Tarihi :17.10.2024 18:14 Güncelleme Tarihi: 17.10.2024 18:14 Görüntüleme Sayısı :17

Üniversitemiz, gönüllülük faaliyetleri kapsamında Karacaoğlan Yerleşkesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi önünde anlamlı bir çiçek dikim etkinliği gerçekleştirdi. Üniversitemizin çevre bilincini arttırmak ve kampüs alanlarını güzelleştirmek amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, öğrenciler, akademik ve idari personel bir araya geldi.

Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun da katılarak gönüllüleri destekledi ve çiçek dikimine katkı sağladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitenin çevre dostu projelere verdiği önemi vurgularken, bu tür faaliyetlerin öğrencilerin hem çevre bilincini geliştirdiğini hem de üniversite aidiyetini pekiştirdiğini ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılar, birlikte kampüsü daha yeşil ve estetik hale getirmenin mutluluğunu paylaşırken, bu tür gönüllülük faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema