Öğrencilerimizden Anlamlı Fidan Dikim Etkinliği
Ekleme Tarihi :17.10.2024 12:06 Güncelleme Tarihi: 17.10.2024 12:07 Görüntüleme Sayısı :41

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Osmaniye Seher Sare Özden Anaokulunda fidan dikim etkinliği düzenledi.

Hem doğaya katkı sağlamak hem de minik öğrencilere çevre bilincini aşılamak amacıyla anaokulunda gerçekleşen etkinliğe, okulun Müdür Yardımcısı Emre Büyükmert, okul öğretmenleri ve öğrencileri de katılım gösterdi. Fidanlar, çocukların yardımıyla toprakla buluşturulurken, doğanın ve yeşilin önemine dair farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Murat Özpolat, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sunduğunu vurgulayarak, gelecekte de çevre dostu projelere devam edeceklerini belirtti. Fidan dikimi sırasında anaokulu öğrencilerine doğanın korunması, ağaçların önemi ve çevre temizliği hakkında bilgi de verildi. Etkinliğe katılan çocuklar, fidanları dikerken büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema