Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Tazelenme Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu
Ekleme Tarihi :15.10.2024 13:42 Güncelleme Tarihi: 15.10.2024 13:44 Görüntüleme Sayısı :33

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Tazelenme Üniversitesi öğrencileriyle üniversitenin Lezzet Vadisi’nde düzenlenen yemekte ve açılış dersinde bir araya geldi.

Lezzet Vadisi’nde gerçekleşen yemekte, öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, projeye verdikleri katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  öğrencilerin  görüş ve taleplerini dinledi.

Tazelenme Üniversitesi ders müfredatında yer alan Siyaset Bilimine Giriş dersini gerçekleştiren  Rektörümüz, "her hafta öğrencilerimizle bu derste buluşacağız. Umarım öğrencilerimizle faydalı bir ders dönemi geçireceğiz , hep birlikte toplumu ve dünyayı daha iyi anlamaya çalışacağız"  dedi.

Tazelenme Üniversitesi öğrencileri de bu eğitim fırsatından duydukları memnuniyeti dile getirerek, programın yeni dönemde başarılı olmasını dilediler.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema