Üniversitemiz Dünya Enerji Kongresi'nde Yer Aldı
Ekleme Tarihi :14.10.2024 15:36 Güncelleme Tarihi: 14.10.2024 15:37 Görüntüleme Sayısı :71

Üniversitemiz, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Ä°stanbul’da düzenlenen 18. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'na katılarak yenilenebilir enerji ve batarya teknolojileri alanındaki çalışmalarını tanıttı. OKÜ’nün bu alanda ihtisas üniversitesi olarak yürüttüÄŸü projeler, geniÅŸ katılımcı kitlesi tarafından büyük ilgi gördü.

OKÜ Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri Ä°htisaslaÅŸma KoordinatörlüÄŸü tarafından kurulan stantta, enerji verimliliÄŸi, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve batarya teknolojileri üzerine gerçekleÅŸtirilen araÅŸtırmalar ve uygulamalar paylaşıldı. Aynı zamanda, Enerji EÄŸitim-Etüt Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (ENERMER) faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Üniversitemizin enerji sektöründe sunduÄŸu yenilikçi çözümlerle dikkat çekerken, kongrede sergilenen projeleri ve iÅŸ birlikleri sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi topladı. Üç günlük organizasyonun sonunda, OKÜ’ye katılımından dolayı anı plaketi takdim edildi.

Üniversitemiz, yenilenebilir enerji ve batarya teknolojileri üzerine sürdürdüÄŸü çalışmalar, Türkiye’nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkı saÄŸlamayı amaçlarken, bu alanlarda sahip olduÄŸu akademik birikim ve teknik altyapı, OKÜ’yü enerji alanında önemli bir ihtisas üniversitesi konumuna taşımaktadır.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema