Rektörümüz MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :10.10.2024 13:47 Görüntüleme Sayısı :186

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemizin mevcut durumu ve gelecekteki projeleri hakkında Dr. Devlet Bahçeli'ye bilgi verdi ve yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dr. Devlet Bahçeli, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun da kabulleri ve destekleri için Osmaniye Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini sundu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema