Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Ankara’da Osmaniye Milletvekillerini Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :10.10.2024 13:46 Görüntüleme Sayısı :121

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Ankara’da Osmaniye milletvekilleri Seydi Gülsoy ve Derya Yanık ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, üniversitenin eğitim kalitesinin artırılması, bilimsel araştırmaların desteklenmesi ve kente sağlanacak katkılar üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin önceliklerini ve geleceğe yönelik projelerini milletvekilleriyle paylaşarak, üniversitenin hem bölge hem de ülke için stratejik önem taşıyan bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı.

Osmaniye Milletvekilleri Seydi Gülsoy ve Derya Yanık ise Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin gelişimini yakından takip ettiklerini belirterek, her türlü destek için hazır olduklarını dile getirdiler.

Ziyaret, karşılıklı iş birliği ve destek mesajlarıyla sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema