Ekleme Tarihi :08.10.2024 10:46 Güncelleme Tarihi: 08.10.2024 12:30 Görüntüleme Sayısı :136

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Narkotik Rehber Eğitimi", üniversitemiz ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, narkotik suçlarla mücadelede bilinçlenmenin ve toplumsal rolün önemi vurgulandı.

Eğitim kapsamında, Polis Memuru Fatih Yıldız, "Narkotik Suçlarla Mücadelenin Önemi" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Yıldız, uyuşturucuyla mücadelenin sadece kolluk kuvvetleriyle sınırlı olmadığını, toplumsal farkındalık ve iş birliğinin bu mücadelede hayati bir rol oynadığını belirtti.

Etkinlikte, Uyuşturucu Kullanımını Önleme Kısa Film Yarışması'nda birincilik ödülü kazanan "İki Ekmek" adlı kısa filmin gösterimi de yapıldı. Öğrencilerden tam not alan film, uyuşturucunun bireyler ve aileler üzerindeki yıkıcı etkilerine dikkat çekti. Program, öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema