Öğrencilerimizden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü
Ekleme Tarihi :04.10.2024 15:00 Görüntüleme Sayısı :142

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Yeşilay Osmaniye Şubesi ile zararlı bağımlılıklara dikkat çekmek amacıyla ortaklaşa düzenledikleri "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi Lezzet Vadisi önünden başlayan yürüyüşe birçok akademisyen ve öğrenci de katıldı. Etkinlikte yer alan öğrenciler, alkol, sigara ve uyuşturucu madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekti.

OKÜ BESYO Öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri Devam Edecek

Etkinlik hakkında konuşan OKÜ BESYO Öğretim Görevlisi İsmail Dehri, bu tür etkinliklerin gençlerde farkındalık oluşturma adına önemli bir rol oynadığını belirtti. Sağlıklı bir yaşam için bağımlılıklarla mücadelede toplumsal bilincin artırılması gerektiğine vurgu yapan Öğr. Gör. İsmail Dehri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerle birlikte her hafta farklı bir temada sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirileceğinin de bilgisini verdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema