Rektörümüz Tebriz Başkonsolosu Çetin Taner'i Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :30.09.2024 20:09 Görüntüleme Sayısı :144

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemizin uluslararası iş birliklerini artırmak ve çeşitli görüşmeler gerçekleştirmek amacıyla İran'a gitti. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, İran’da Tebriz Türk Başkonsolosu Çetin Taner'i ziyaret etti.

Tebriz Türk Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen ziyarette, Tebriz'deki Türk öğrencilerin durumu ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliği için Başkonsolos Çetin Taner’e teşekkür etti. Başkonsolos Çetin Taner de Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema