Yapay Zeka Destekli Dijital Pazarlama Projesine TÃœBÄ°TAK DesteÄŸi
Ekleme Tarihi :30.09.2024 08:03 Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 08:03 Görüntüleme Sayısı :242

Üniversitemiz Mühendislik ve DoÄŸa Bilimleri Fakültesi ile Earnado  Yazılım A.Åž. arasında, TÜBÄ°TAK TEYDEB 1507 KOBÄ° Ar-Ge Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazanan "Yapay Zeka Destekli Dijital Pazarlama, Marka ve Hizmet BilinirliÄŸi Yönetim Sistemlerinin Ä°yileÅŸtirilmesine Yönelik Earnado Platform Altyapısının GeliÅŸtirilmesi" adlı proje için iÅŸ birliÄŸi protokolü imzalandı.

Proje, dijital pazarlama alanında yapay zeka teknolojilerini kullanarak marka ve hizmet bilinirliÄŸini artırmayı hedefliyor. Üniversitemizden Akademik Danışmanlığını Prof. Dr. Ufuk Bal’ın yaptığı proje, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli bir yenilik olarak dikkat çekiyor.

Proje kapsamında geliÅŸtirilecek altyapı, KOBÄ°’lerin dijital pazarlama faaliyetlerini optimize etmelerine ve rekabet gücünü artırmalarına katkı saÄŸlayacak.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema