Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun 19 Eylül Gaziler Günü’nde Gazilerimizi Ağırladı
Ekleme Tarihi :19.09.2024 16:41 Görüntüleme Sayısı :180

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,  “19 Eylül Gaziler Günü” dolayısıyla OKÜ idari birimlerde görev yapan gazilerimiz Hilmi Sarıhan ve Kasım Güzel’i makamında ağırladı.

Gazileri bu anlamlı gün vesilesiyle misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ’nün gelişimine çalışmalarıyla güç katan gazilerimize teşekkürlerini ileterek hediye takdim etti. Bu nazik düşünce karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren OKÜ’nün kahraman gazileri Hilmi Sarıhan ve Kasım Güzel ise Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkürlerini sundular.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema