Osmaniye'de Gaziler Günü Kutlandı
Ekleme Tarihi :19.09.2024 13:08 Görüntüleme Sayısı :173

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye’de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.


Osmaniye'de Gaziler Günü, Devlet Bahçeli Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Törenin ardından il protokolü, gaziler ve vatandaşlar, Atatürk Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar "Kahramanlarla Yürüyoruz" sloganıyla yürüyüş düzenledi.


Törene Osmaniye Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Osmaniye Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kaba, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Mehmet Mutlu ve çok sayıda kamu kurumu temsilcisi, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, protokol üyeleri ve gaziler mehteran takımı eşliğinde Atatürk Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Gazilerimiz etkinlik alanında körling, bilek güreşi ve masa tenisi gibi etkinliklere katılarak keyifli anlar yaşadı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema