OKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi Kayıt Standı Karacaoğlan Yerleşkemizde Açıldı
Ekleme Tarihi :18.09.2024 13:26 Güncelleme Tarihi: 18.09.2024 13:29 Görüntüleme Sayısı :273

OKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi kayıt standı, Karacaoğlan Yerleşkemiz Gençlik Ofisi yanında açıldı. Etkinliğe Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun katılarak kayıt çalışmalarını yerinde inceledi.

Etkinlik yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken, 60 yaş ve üzeri çok sayıda aday öğrenci kayıt standımıza büyük ilgi gösterdi. Standımızı ziyaret eden Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, 60+ Tazelenme Üniversitesi’ne katılmak isteyen bir vatandaşın üye kaydını bizzat gerçekleştirdi.

60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi’nin 60 yaş ve üzerindeki bireylere akademik bilgi ve kişisel gelişim olanakları sunarak yaşam boyu öğrenmeyi teşvik etmeyi amaçladığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Program, geniş katılımcı kitlesine ulaşarak, toplumsal bilinci artırmayı ve bireylerin aktif yaşlanma sürecini desteklemeyi hedefliyor.” diye konuştu.

Kayıt standı, 20 Eylül 2024 Cuma gününe kadar OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi’nde hizmet vermeye devam edecek.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema