Rektörümüzden Enerji ve Sürdürülebilirlik Odaklı Ziyaretler
Ekleme Tarihi :18.09.2024 08:25 Güncelleme Tarihi: 18.09.2024 08:27 Görüntüleme Sayısı :199

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Kozan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Green Energy ve Bemka Enerji A.Ş.’yi ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a üniversitemiz İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz da eşlik etti.

Ziyaret kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ile bir araya geldi. Görüşmelerde, OKÜ’nün enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdiği projeler ele alındı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Uzun, üniversitenin çevre dostu projelere verdiği önemi vurgulayarak, bu projelerin hem bölgeye hem de ülkeye önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, bölgede yer alan kurumlar ve işletmelerle etkin iş birlikleri yürütüldüğünü belirtti.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, OKÜ’nün enerji alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalarda üniversite ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın ise sektördeki yenilikler ve sürdürülebilirlik politikaları hakkında bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, beraberindeki heyetle birlikte enerji alanında faaliyet gösteren Green Energy ve Bemka Enerji A.Ş.’yi de ziyaret etti. Green Energy Genel Müdürü Emrah Demircan, çalışmaları hakkında bir sunum yaparken, Bemka Enerji A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Kakal biyokütleden elektrik enerjisi üretim tesisleri hakkında bilgilendirme yaptı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema