Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Osmaniye’de
Ekleme Tarihi :17.09.2024 15:24 Görüntüleme Sayısı :184

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı karşılama töreninde yer aldı.

Osmaniye Valiliğini ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz tarafından bilgilendirme yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Osmaniye’de bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek "Bugün bu güzel Şehri ziyaret ederek, Bakanlığımızın çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunma fırsatı elde ettik. Bu vesile ile Sayın Valim başta olmak üzere, herkese, tüm Osmaniyeli kardeşlerime bizleri sıcak bir misafirperverlikle ağırladıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema