OKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi'nin 2024 Yılı 4. Sayısı Yayımlandı
Ekleme Tarihi :17.09.2024 15:27 Görüntüleme Sayısı :161

OKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi'nin 2024 Yılı 4. Sayısı Yayımlandı

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi'nin 2024 yılı 4. sayısı, bilim dünyasına katkı sunmak üzere okuyucularla buluÅŸtu. Derginin baÅŸ editörü Prof. Dr. Tugay AyaÅŸan yaptığı açıklamada, bu sayıda toplamda 30 makale yer aldığını belirtti. Bu makaleler arasında 26 araÅŸtırma makalesi ve 4 derleme makalesi bulunduÄŸunu ifade eden AyaÅŸan, derginin her sayısında olduÄŸu gibi bu sayıda da yüksek kaliteli bilimsel çalışmaların yayımlandığını vurguladı.

Prof. Dr. Tugay AyaÅŸan, ÅŸimdiden 2025 yılının ilk sayısı için çalışmaların devam ettiÄŸini de söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, derginin bilimsel araÅŸtırmaların yayılmasına ve akademik camiada paylaşılmasına büyük katkı saÄŸladığını dile getirerek, gelecekte de önemli çalışmalara ev sahipliÄŸi yapmaya devam edileceÄŸini belirtti.

OKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi'nin 2024 yılı 4. sayısına eriÅŸmek ve makaleleri detaylı incelemek isteyenler aÅŸağıdaki linkten dergiye ulaÅŸabilirler.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema