İl Jandarma Komutanından Rektörümüze İade-i Ziyaret
Ekleme Tarihi :16.09.2024 16:52 Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 15:20 Görüntüleme Sayısı :157

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ve Osmaniye Kaymakam Adayı Hüseyin Emre Çıral, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez'i ve  Osmaniye Kaymakam Adayı Hüseyin Emre Çıral'ı üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güvenlik ve toplumsal hizmetler konularında sürdürülen ortak çalışmalara vurgu yaptı. Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ise misafirliği dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür ederek, üniversite ile olan iş birliğinin önemine değindi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema