Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Ekleme Tarihi :09.09.2024 16:03 Görüntüleme Sayısı :245

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nda, Doç. Dr. Ceyhun Yükselir düzenlenen törenle müdürlük görevini devraldı.

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp, Genel Sekreterimiz Recep Şen, Genel Sekreter Yardımcımız M. Fatih Gizlice ve yüksekokul akademik personeli katıldı.

Törende, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Yabancı Diller Yüksekokuluna yaptığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Bülent Kırmızı’ya teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti. Aynı zamanda, görevi devralan Doç. Dr. Ceyhun Yükselir’e de başarı dileklerinde bulunarak çiçek sundu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema