Rektörümüz İlimizde  Düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenine Katıldı
Ekleme Tarihi :09.09.2024 15:27 Güncelleme Tarihi: 09.09.2024 12:34 Görüntüleme Sayısı :201

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim yılının baÅŸlaması nedeniyle Atatürk Ortaokulunda düzenlenen törene katıldı. 

Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşımızın okunması ile baÅŸlayan törende Milli EÄŸitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in 2024-2025 EÄŸitim ÖÄŸretim Yılı mesajı okundu. 

Törenin açılış konuÅŸmasını  Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Åžule Ä°ltemiÅŸ yaptı. Ä°ltemiÅŸ, “Bugün yeni bir eÄŸitim-öÄŸretim yılına baÅŸlamanın heyecanı ve mutluluÄŸu içerisindeyiz.” dedi.  

Daha sonra konuÅŸan Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Aydın Albak ise yeni eÄŸitim-öÄŸretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, "Türkiye yüzyılı hedeflerimize ulaÅŸmak adına yeni eÄŸitim öÄŸretim yılında hep birlikte azim ve sebatla çalışacağız.” dedi.

Törenin son bölümünde konuÅŸan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Türk evlatlarını vatanına, bayrağına, Cumhuriyetine baÄŸlı, insani deÄŸerlere sahip çıkan bireyler olarak yetiÅŸtirmenin en büyük arzuları olduÄŸunu belirterek, "Bu bilinçle milletimize karşı en büyük sorumluluÄŸumuz olan eÄŸitim ve öÄŸretimde vazifemizi layıkıyla yerine getirirsek o zaman vicdanımız rahat bir ÅŸekilde bayrağı gelecek nesillere devredebiliriz." dedi. 

KonuÅŸmaların ardından 6-E sınıfı öÄŸrencisi Kerem Parlak, Bestami Yazgan’ın “Bir Çiçektir ÖÄŸrenciler” isimli ÅŸiirini okudu ve 8. sınıf öÄŸrencileri orta okula yeni baÅŸlayan 5. sınıf öÄŸrencilerine “okulumuza hoÅŸ geldiniz” çiçeÄŸi sundular.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın temsili olarak ilk ders zilini çalmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve protokol üyeleri havaya kırmızı beyaz balonlar bıraktılar. 

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve protokol üyelerinin sınıflardaki öÄŸrencileri ziyaret etmelerinin ardından kitap dağıtımıyla sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema