Rektörümüzden FER Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketine Ziyaret
Ekleme Tarihi :04.09.2024 22:31 Görüntüleme Sayısı :181

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep'te faaliyet gösteren ve üniversitemiz tarafından “Sanayi” uzmanlık alanında Enerji Verimliliği Danışmanlığı (EVD) yetkisi verilen FER Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, FER Akademi’nin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi alarak üniversitemiz ile FER Akademi arasındaki iş birliğinin önemine değindi.

Ziyarette, FER Akademi yetkilileri, üniversitemizin verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu iş birliğinin gelecekte de artarak devam etmesi temennisinde bulundular. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ise FER Akademi’nin sektöre sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti ve üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema