Rektörümüzden GBB Başkanı Fatma Şahin’e Ziyaret : Enerji Verimliliği Alanında OKÜ-GBB İş Birliği Güçleniyor
Ekleme Tarihi :04.09.2024 15:20 Görüntüleme Sayısı :211

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) iştiraki olan GBB Enerji Anonim Şirketinin üniversitemizden almaya hak kazandığı Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) yetkisi sertifikası, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e takdim edildi.  

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin enerji verimliliği alanında yürüttüğü çalışmalara katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan GBB Enerji Anonim Şirketinin Gaziantep’te ve bölgede çok değerli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile daha yakın iş birliklerimiz olacak." dedi. Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) yetkisi sertifikasının Gaziantep Büyükşehir Belediyesine hayırlı olmasını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliğinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Akıllı, yeşil ve dirençli şehir hedeflerinden bahseden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GBB Enerji Anonim Şirketinin bu sertifika ile birlikte daha etkin ve verimli projeler geliştireceğini belirterek “Hedeflere ulaşma noktasında en önemli konuların başında enerji konusu gelmiştir. Bunu da OKÜ’nün açtığı sertifika programı sayesinde başarıyla tamamlamış olduk. Enerji konusundaki vizyonu dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a şahsım, şehrim ve belediyem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iş birliği vurgusu ve gelecekte yapılacak ortak projelere dair iyi niyet temennileriyle sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema