Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdüründen Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :03.09.2024 08:20 Görüntüleme Sayısı :191

Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Engin Gönün, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında mevcut iş birliğinin geliştirilmesi ve gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyaret sırasında, Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü'nün tarım sektörüne sağladığı önemli katkıları vurgulayarak, üniversite olarak enstitü ile daha yakın çalışmalar yürütmek istediklerini ifade etti. Misafirperverliği için Rektörümüze teşekkür eden Dr. Engin Gönün ise enstitünün devam eden projeleri ve ilerleyen dönemde hayata geçirilecek yeni çalışmalar hakkında bilgi sundu ve iki kurum arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceğini belirtti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema