Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmethan Yüksel'den Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :02.09.2024 13:24 Görüntüleme Sayısı :170

Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmede, üniversitemiz ile Kadirli Ticaret Odası arasında mevcut iş birliğinin geliştirilmesi ve bölge kalkınmasına yönelik ortak projelerin hayata geçirilmesi konuları ele alındı.

Üniversitemizin bölgeye sağladığı akademik ve bilimsel katkıların öneminin de vurgulandığı görüşmede, bölgenin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunacak yeni iş birliği olanakları üzerine değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ’nün yerel sanayi ve ticaret odalarıyla olan ilişkileri güçlendirme hedefine değindi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema