Üniversitemiz ile Petrol Ofisi A.Ş. Arasında iş Birliği Protokolü İmzalandı
Ekleme Tarihi :23.08.2024 12:34 Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 12:34 Görüntüleme Sayısı :304

Üniversitemiz ile Petrol Ofisi A.Åž. Mersin Terminali arasında, üniversite sanayi iÅŸ birliÄŸinin saÄŸlanması amacıyla iÅŸ birliÄŸi çerçeve protokolü imzalandı.
 
Üniversitemiz ile Petrol Ofisi A.Åž. Mersin Terminali arasında üniversite sanayi iÅŸ birliÄŸinin saÄŸlanması amacıyla düzenlenen protokol, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve Petrol Ofisi A.Åž. Mersin Terminal Müdürü Yusuf Çetiner tarafından imzalandı. 

Rektörlük makamında düzenlenen protokol töreninde, çerçeve protokolünün iki kurum arasında bilimsel ve teknolojik araÅŸtırma proje çalışmaları, birlikte gerçekleÅŸtirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri çalışmaları, bünyelerinde bulunan laboratuvarlarda rutin deneylerin yapılmasına yönelik iÅŸ birliÄŸi ve üniversitemiz öÄŸretim üyelerinin Petrol Ofisi A.Åž. Mersin Terminalinde yapacakları danışmanlık çalışmalarını kapsadığı belirtildi.

Ä°ÅŸ birliÄŸi protokolünün her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bu protokol ile üniversitemiz, sektörel iÅŸ birliklerini güçlendirmeye ve bilimsel araÅŸtırmalarla sektöre katkı sunmaya devam ederken, Üniversitemiz ile Petrol Ofisi A.Åž. Mersin Terminali arasında imzalanan bu iÅŸ birliÄŸi protokolünün, ülkemizin denizcilik altyapısına önemli katkılar saÄŸlaması hedeflenmektedir.” dedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema