Türkiye Kick Boks Şampiyonu Aybüke Kılınç'tan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a Ziyaret
Ekleme Tarihi :14.08.2024 14:38 Görüntüleme Sayısı :317

Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda şampiyon olarak önemli başarıya imza atan Aybüke Kılınç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Aybüke Kılınç, elde ettiği bu önemli başarının hikâyesini ve turnuva sürecinde yaşadıklarını Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ile paylaştı.

Milli sporcu Aybüke Kılınç’ı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, bu başarının Osmaniye için gurur verici olduğunu belirterek “Aybüke, göstermiş olduğu azim ve kararlılıkla bizlere ilham veriyor. Kendisini yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Ayrıca, OKÜ’nün spora ve sporculara olan desteğinden bahseden Rektörümüz, bu desteğin her zaman süreceğini vurguladı.

Aybüke Kılınç ise üniversitenin spora ve sporculara önemli destekleri olduğunu belirterek, misafirperverliğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema