Üniversitemizin Erasmus+ KA171 Proje Başvuruları Kabul Edildi
Ekleme Tarihi :06.08.2024 20:00 Görüntüleme Sayısı :311

OKÜ Dış Ä°liÅŸkiler Birimi tarafından Batı Balkanlar (Arnavutluk, Kosova), DoÄŸu Ortaklığı (Azerbaycan) ve Güney Akdeniz (Fas) bölgelerine yönelik hazırlanan Erasmus+ KA171 proje baÅŸvuruları kabul edildi.

2024 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin ÖÄŸrenme HareketliliÄŸi- Programla iliÅŸkili olmayan üçüncü ülkeler ile YükseköÄŸretim ÖÄŸrenci ve Personel HareketliliÄŸi (KA171) faaliyeti kapsamında Avrupa Komisyonu'na sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlandı ve baÅŸvuru sonuçları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından açıklandı.

Üniversitemizin Dış Ä°liÅŸkiler Birimi tarafından hazırlanan projeler, uygunluk deÄŸerlendirmesi sonucunda baÅŸarılı bulunarak hibe almaya hak kazandı. Kabul edilen projeler kapsamında düzenlenecek olan öÄŸrenci ve personel deÄŸiÅŸimlerinde kullanılmak üzere üniversitemize toplam 27,500 avro hibe tahsis edildi.

Üniversitemiz, kabul edilen projeler doÄŸrultusunda dünya üniversiteleri ile iliÅŸkilerin güçlendirilmesi ve Erasmus+ programının uygulanması hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema