Rektörümüz OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi’nde İncelemelerde Bulundu
Ekleme Tarihi :26.07.2024 08:37 Görüntüleme Sayısı :351

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 24 Temmuz 2024 tarihinde Osmaniye’de etkili olan dolu yağışı ve şiddetli rüzgarın Karacaoğlan Yerleşkemizde verdiği küçük çaplı hasara yönelik yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. OKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen onarım çalışmalarını gözlemleyen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, süreç hakkında detaylı bilgi aldı.

Onarım çalışmalarının planlandığı şekilde yürütüldüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "Osmaniye'de yaşanan dolu yağışı ve fırtına, Karacaoğlan Yerleşkemizde küçük çaplı hasarlara yol açmıştı. Ancak, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızın hızlı ve özverili çalışmaları sayesinde onarım çalışmaları hızla ilerletildi. Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği açısından sorun yaşanmadığını teyit etmiş olduk. Çalışmalarda görev alan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim." dedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema