Rektörümüzden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürüne Ziyaret
Ekleme Tarihi :28.06.2024 09:50 Güncelleme Tarihi: 28.06.2024 09:50 Görüntüleme Sayısı :1031

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Çevre, Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Ä°l Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk’e iade-i ziyaret gerçekleÅŸtirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve Çevre, Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Ä°l Müdürü Hamdi Görkem  Gençtürk, iki kurum arasında sürdürülebilir çevre politikaları geliÅŸtirme ve ÅŸehircilik konularında ortak projeler gerçekleÅŸtirme konusundaki kararlılıklarını vurguladılar. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, gösterilen misafirperverlik için Ä°l Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk’e teÅŸekkürlerini iletti.

Ä°l Müdürü Gençtürk ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'a nazik ziyaretinden dolayı teÅŸekkür ederek, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdi. Ä°ki kurum arasındaki iÅŸ birliÄŸinin önemine dikkat çeken Gençtürk, çevre ve ÅŸehircilik konularında daha fazla iÅŸ birliÄŸi yapılması gerektiÄŸini belirtti.

Ziyaret, her iki kurum arasındaki iÅŸ birliÄŸine yönelik yapılan görüÅŸ alışveriÅŸleri sonrası sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema