OKÜ’lüler Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi
Ekleme Tarihi :25.06.2024 20:59 Güncelleme Tarihi: 25.06.2024 20:59 Görüntüleme Sayısı :758

Akademik ve idari çalışanlarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un da katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen programa katılım gösteren çalışanlarımızla tek tek bayramlaşarak iyi dileklerde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, günün anlam ve önemine dair duygu ve düşüncelerini ‘‘Bu tür etkinlikler, üniversitemizin birlik ve beraberliğini pekiştirme, moral ve motivasyonumuzu artırma açısından çok önemli. Hep birlikte nice bayramlar geçirmek dileğiyle’’ sözleriyle ifade etti.

Bayramlaşma programında bir araya gelen üniversitemiz çalışanları, birbirleriyle bayramlaşarak sohbet etme fırsatı bulmuş oldu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema