MHP İl Başkanı Yusuf Çomu ve Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kılınç Rektörümüzü Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :13.06.2024 19:11 Güncelleme Tarihi: 13.06.2024 19:11 Görüntüleme Sayısı :484

MHP İl Başkanı Yusuf Çomu ve Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kılınç, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret etti.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle karşılıklı tebrikleşme gerçekleştirilerek bayramın önemi ve  değeri üzerinde sohbet edildi . Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, konuklarına teşekkür etti.

Ziyarette, Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şube Başkan Yardımcısı Cihat Karakuş ve Türk Eğitim-Sen Üniversite Temsilcisi Özlem Cihan da yer aldı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema