Rektörümüz, 6. Ekonomi Zirvesi Programına Katıldı
Ekleme Tarihi :31.05.2024 22:56 Güncelleme Tarihi: 31.05.2024 22:56 Görüntüleme Sayısı :365

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Osmaniye OSB Ekonomi Zirvesi’ne katıldı. 

Ekonomi Zirvesine Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Belediye BaÅŸkan Vekili Selim Serhan Yıldız, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Åžerif Tosyalı, çok sayıda sanayici ve iÅŸ insanı katıldı. 

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda yapılan 6. Ekonomi Zirvesi’ne Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar, Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu BaÅŸkanı Åžeref OÄŸuz ve Stratejist Fatih Keresteci’nin konuÅŸmacı olarak katıldı. 

Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşımızın okunması ile baÅŸlayan Ekonomi Zirvesi’nde konuÅŸan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Osmaniye’miz sanayide hızlı bir ivme yakaladı ve bunu sürdüreceÄŸiz. Toprakkale Ä°lçemizde Ä°htisas Organize Sanayimizin kuruluÅŸ çalışmaları hızla devam ediyor. Yine Düziçi Organize Sanayimiz faaliyete geçmek üzere, son aÅŸamasına geldik. Ä°ÅŸ adamlarımıza inÅŸallah arsa tahsisine, çok uzun süre olmayacak, baÅŸlayacağız. Sumbas Organize Sanayimizin faaliyete geçmesi için yoÄŸun bir çalışmamız devam ediyor, orası da uzun sürmeyecek. Kadirli Organize Sanayi Bölgemizde geniÅŸletme yaptık. Osmaniye’miz konum itibariyle ayrıca 5. Bölge olması nedeniyle, limanlara ve otobana yakın olması, demiryollarının içinde bulunması nedeniyle konum olarak çok uygun bir konumda bulunuyor. Sanayicilerimizin yapacağı yatırımların karşılık bulması anlamında çok önemli avantajları içinde barındırıyor. Osmaniye sanayimizin gelecekte çok daha iyi noktalarda olacağına yürekten inanıyorum, bu potansiyelinin fazlasıyla var olduÄŸunu görüyorum.” dedi.
       
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın konuÅŸmasının ardından Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar, Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu BaÅŸkanı Åžeref OÄŸuz ve Stratejist Fatih Keresteci konuÅŸmalarını gerçekleÅŸtirdiler. Ekonomi zirvesi konuÅŸmacıların kendilerine yöneltilen soruları cevaplamalarının ardından OSB Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Åžerif Tosyalı’nın hediye takdimi ile sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema