OKÜ Öğrencileri İlkokullu Miniklerle   Birlikte Eğlendi
Ekleme Tarihi :29.04.2024 22:25 Güncelleme Tarihi: 29.04.2024 22:25 Görüntüleme Sayısı :342

OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü, Toprakkale Mehmet Cevlani İlkokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle birlikte eğlendi.

Üniversitemiz Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından organize edilen sosyal sorumluluk etkinliği çerçevesinde, öğrencilerimiz Toprakkale Mehmet Cevlani İlkokulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikte; öğrencilerimiz, ilkokul öğrencilerine yönelik birbirinden renkli oyunlar düzenleyerek çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü üyeleri, öğrencileri topluma duyarlı bireyler olarak yetiştirmek ve kültürel etkileşime katkı sağlamak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema