Öğrencilerimizden Zorkun Keldaz'a Zirve Yürüyüşü
Ekleme Tarihi :29.04.2024 10:08 Güncelleme Tarihi: 29.04.2024 10:08 Görüntüleme Sayısı :391

Üniversitemiz Beden EÄŸitimi ve Spor Bölümü öÄŸrencileri, Zorkun Keldaz'a zirve yürüyüÅŸü yaparak biyolojik çeÅŸitliliÄŸin önemini vurguladı.

OKÜ Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokulu Beden EÄŸitimi ve Spor ÖÄŸretmenliÄŸi Bölümü öÄŸrencilerimiz, Zorkun Keldaz'a zirve yürüyüÅŸü gerçekleÅŸtirdi. DoÄŸayla iç içe olma ve çevresel farkındalık kazanma amacıyla düzenlenen etkinlikte, DoÄŸa Koruma ve Milli Parklar Åžube MüdürlüÄŸü görevlilerince, öÄŸrencilerimize biyolojik çeÅŸitlilik ve korunan alanlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Adımlarını zirve için atan öÄŸrencilerimiz, eÄŸlenceli bir deneyim yaÅŸarken gelecek nesillere daha saÄŸlıklı bir çevre bırakma konusundaki kararlılıklarını göstermiÅŸ oldu. Zirveye ulaÅŸan öÄŸrencilerimiz, Türk bayrağı açarak fotoÄŸraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema